AR72014-WWDC-2016-wallpaper-2-576x1024Apple nám již příští měsíc ukáže několik novinek a my zatím můžeme pouze spekulovat, jaké vylepšení tentokrát přinesou. O jaké produkty, které hodlá společnost představit, se jedná, v tom už jasno máme. Co nás tedy čeká?



Nový název operačního systému

Několik týdnů zpět unikly informace o údajném přejmenování současného operačního systému OS X pro Macy. Ten by se měl jmenovat MacOS a navázat tak na historii a zároveň názvem zcelit všechny produkty. Přeci jen bude tvOS nebo watchOS vypadat společně s novým názvem o něco lépe.

Budoucnost MacBooků

Podle všech úniků, ale i po ohlédnutí zpět nás čekají nové MacBooky Pro. Jestli společnost představí i novou verzi řady Air není jasné, protože podle analytiků by se měl Apple postupem času MacBooků Air zbavit. Aktualizaci by si určitě zasloužil i Mac Mini.

macbook

Nová éra Wi-Fi?

Minulý týden unikla zpráva, že by se dokonce i produkty jako je Time Capsule a AirPort Extreme měly dočkat další generace. Jestli je ovšem Apple představí už příští měsíc, není jasné.

Operační systémy

Zcela samozřejmě se dočkáme nového iOS a OS X. O operačních systémech toho zatím bohužel moc nevíme, ale podle všeho by hlavním tématem měla být hlasová asistentka Siri – ta se konečně dostane i na OX S.

sirifullmac2