zajímavé aplikace dne iconBez ohledu na to, jestli jestli je důvod vašeho ježdění na kole sport, rekreace nebo pouze cesta do práce, určitě chcete sledovat svůj pokrok. Existuje proto hned několik počítačů, ovšem ty lepší, jsou také o něco dražší. Proč ale nevyužít svůj iPhone?



Strava

Strava je velmi populární aplikace, která se může chlubit hojným počtem stažení. Uživatelům umožnuje  vytvářet trasy a sledovat cesty, stejně jako vzdálenost, rychlost, nadmořskou výšku a kalorie. Velkým plusem je i možnost pochlubit se přátelům a soupěřit tak s nimi.

screen322x572 (5)

Runtastic Road Bike

Snad nejpopulárnější aplikace, kterou spokojeně již nějaký ten čas používám i já. Runtastic Road Bike vám dokáže sledovat nejen vlastní pokrok, ale pracuje už během jízdy, takže dost přesně zobrazí i rychlost, tepovou frekvenci, mapy a jiné.

screen322x572 (4)

Cyclemeter

Kompletní cyklistická aplikace, která si rozumí i s Apple Watch. Opět výborně zvládá ukazovat rychlost, kalorie, trasu a další potřebné údaje. Aplikace bohužel funguje jako předplatné, takže ve free verzi jsou možnosti omezené.

screen322x572 (6)

Další velmi oblíbené aplikace jsou Garmin Connect a Map My Ride.