Nový autorizovaný Apple partner v ČR se zaměřením na firemní klienty – Etnetera Logicworks získává status Apple Authorized Reseller. Praha, 9. května 2016 – společnost Etnetera Logicworks (www.logicworks.cz) získala certifikaci Apple Authorized Reseller se zaměřením na firemní segment. Je tak nyní součástí oficiálního prodejního kanálu Apple v České republice. Tato certifikace se tak zároveň stala potvrzením kvality jejich služeb.



Etnetera Logicworks je přední servisní organizací Apple technologií v ČR, která se zabývá IT konzultacemi a servisem pro stolní a přenosné počítače Apple, mobilní telefony iPhone a tablety iPad. Služby jsou primárně určeny firemním klientům a zahrnují správu serverů, zálohování a dostupnost dat, instalace a konfigurace software, hardware a Mobile Device Management deployment. Na trhu působí již od roku 2004.

Posláním firmy je po všech stránkách spokojený klient. Fungující a spolehlivé IT zázemí je základem každé prosperující firmy. Velmi silná je orientace na klienta, zákaznickou podporu, skvělý servis a na produkty firmy Apple, které patří ke špičce na trhu IT.

logic2„Míra používání ICT je považována za kritický faktor podílející se na konkurenceschopnosti a výkonnosti firem. Proto je našim cílem pomáhat klientům inovovat jejich obchodní záměry, modely a investice do IT tak, aby byly tyto investice především funkční a pomáhaly klientům řídit růst. Jsem potěšen, že nás společnost Apple oslovila a získání tohoto statutu považuji za potvrzení našich hodnot.“, řekl Ivan Malík, CEO společnosti Etnetera Logicworks.

Od roku 2013 je Logicworks součástí technologické skupiny Etnetera Group (www.etneteragroup.com), jejímž posláním je pomáhat svým klientům růst a vytvářet nové zdroje hodnot v době digitální transformace.

logic

Tisková zpráva