Adobe Lightroom pro Apple TV

icon100x100Dnes vyšla od Adobe verze Lightroom pro Apple TV.Asi každý si pod tímto představí celkem komplexní editor fotografií, ale pravda je jiná.



Samo Adobe aplikaci profiluje jako nejlepší možnost sdílení svých fotografií na „velkém plátně“.Nabízí možnost zoomování klasického slideshow a prohlížení vašich fotografií tam a zpět.

Velice nedočkavě jsem si tedy aplikaci nainstaloval, po chvilce testování jsem zjistil že klasické Fotky od Applu jsou na tom prakticky stejně a rozdíl tedy bude pouze ve zdroji vašich fotografií.

To znamená že pokud jste aktivní nebo profesionální fotograf a používáte Lightroom, popřípadě další produkty Adobe má tato aplikace pro vás jistě opodstatnění a jistě její potenciál ve spojení s Apple TV využijete. Po ty kteří fotí a natáčí video na iPhone nebo další jablečné zařízení však totálně ztrácí opodstatnění, protože už máte Fotky od Apple které se Lightroomu vyrovnají a vám odpadne nesmyslné přetahování fotografií do Adobe účtu.

Zkrátka hezký pokus o aplikaci kterou už všichni máme v základu.

Aplikace je dostupná na App Storu zdarma a pokud nemáte účet u Adobe, Adobe nabízí 30. denní trial pro Mac buď přes online web nebo si můžete stáhnout appku

Adobe_Lr_Collections_1080x1920-768x432.

Zdroj: adobe.com