moje apple id icon my meDost často se stává, že některé aplikace jsou nejdříve možné stáhnout jen v některých zemích a Česká republika mezi nimi zpravidla nebývá – jasnou ukázkou je například Pokomen Go. Následující návod vám ukáže, jak vytvořit nové Apple ID, díky nemuž budete moci hrát her mnohem více.



  1. Běžte do Nastavení – iTunes a App Store a nyní klikněte na vaše Apple ID. Objeví se vám několik možností a vy zvolíte Odhlásit se.

2. Otevřete aplikaci App Store a klikněte na libovolnou aplikaci, která je zdarma a chtějte ji stáhnout. Objeví se vám možnost založení Apple ID nebo přihlášení – zvolte tedy Vytvořit nové Apple ID.

apple id

3. Teď přichází ta nejdůležitější část – země nebo oblast, která bude odpovídat vaši fakturační adrese – Zvolte tedy United States.

4. Nyní je potřeba vyplnit několik údajů. Nemusíte se bát, Apple nebude jezdit den po domu a zjišťovat, jestli tam opravdu bydlíte. Úplně nejlepší bude, když si vytvoříte zcela novou osobnost na těchto stránkách a všechny údaje tak zkopírujete.

5. Poté už následuje několik klasických registračních kroků, jako je potvrzení emailové adresy atd.