zajímavé aplikace dne iconPokud nejste příznivcem Instagramu, dál číst nemusíte. Dnes tu máme aplikaci pro ty, kteří rádi sdílí své okamžiky na sociální síť a záleží jim na tom, jak jsou jejich fotografie oblíbené. Aplikace Likes – jak už název napovídá, pomáhá nasbírat více „líbítek“.



Pokud je pro vás měřítkem kvality života počet srdíček na Instagramu, máme pro vás možnost, jak svůj život zkvalitnit a pár liků vám přidat. Aplikace Likes funguje na principu l4l (like for like). Pro ty, kteří se pohybují na Instagramu to asi není nic nové. Pro ty, kteří tento pojem neznají ho lze vysvětli jako oplácení liků. Tedy pokud někomu dáte like na fotku, dá on like na nějakou fotku vám.

Aplikace Likes ale funguje jako zprostředkovatel, který vám to usnadní a bude vám nabízet rovnou fotografie lidí, kteří chtějí tuto oplácející hru hrát. Po otevření aplikace a přihlášení se k Instagramovému účtu se vám začnou zobrazovat fotografie. Tím, že na některou z nich dáte like, přičte se vám penízek. Za tyto penízky si poté můžete koupit liky pro sebe na určité fotky.

Dostávání liků je tedy zdarma. Pokud se ale chcete vyvarovat zdlouhavému likování cizích fotek, můžete si penízky koupit za opravdové peníze nebo za sledování reklam. Pokud si tedy chcete stoupnout v žebříčku sociálních sítí, bude tato aplikace právě pro vás.

The app was not found in the store. :-(