zajímavé aplikace dne iconPotřebujete ulevit hlavě a trochu si oddychnout? Uvařte si čaj nebo kafe, pohodlně se usaďte a spusťte si hru Escape the Lighthouse Island. Zabere vám jen pár minut, ale skvěle se u ní uklidníte. Hra vám zabere deset nebo dvacet minut, podle toho, jak rychle vám půjde hrou postupovat. Rovnou ale musíme říci, že dlouhá není. A je to asi dobře. Její délka je přesně taková, že se u ní nestihnete začít nudit.



 

Ocitnete se na ostrově, kde je jen maják, kůlnička a rozbitá loď. Vy si nic nepamatujete. Jediné co víte je, že se musíte dostat z tohoto prázdného ostrůvku.

Pomocí klikání postupujete hrou a dostáváte se k hlavolamům, které musíte překonat, abyste se dostali k dalšímu postupu, rébusů na vás nečeká mnoho a nejsou ani příliš obtížné. Ve hře také sbíráte věci, které se také občas hodí na překonání určitých strastí. Ani potřebných věcí není nijak moc a nestane se, že byste nevěděli, kterou kam použít.

Hra je velmi pěkně graficky zpracovaná. Vše se tváří jako črty. Jednoduché a působivé. Podkresová hudba se tvůrcům také povedla. Jako kdyby vám říkala, ať nikam nespěcháte a jenom si užíváte kouzlo hry. A že ji opravdu má. Tak neváhejte a na pár minut si odpočiňte u této velmi povedené hry.