Hry skvěle slouží k zabití volného času. Ať už čekáte na zastávce, sedíte ve školní lavici nebo čekáte ve frontě na poště. Dnes tu máme Hru Chicken Scream. Hned v úvodu bychom vás chtěli varovat, že tuto hru si asi na ani jednom zmíněném místě nezahrajete.



Některé hry okouzlí grafikou, jiné kampaní, další revolučním ovládáním. Chicken Scream vás ovládáním opravdu okouzlí. Mě osobně docela zaskočilo. Hru jsem se rozhodl poprvé spustit v autobuse a ihned mi došlo, že to asi nepůjde.

Jedná se o skákačku, kde ovládáte kuře. Aby se rozešlo, musíte vydávat zvuky. Třeba mluvit. Když chcete, aby vyskočilo, musíte zakřičet nebo zvýšit hlas. Tak překonáváte plošinky a snažíte se dostat do cíle.

První úroveň jsem prošel v autobuse. Hluk prostředí zajistil, že kuře skákalo od začátku až dokonce, stejně tak druhý a třetí level. U dalších to už ale nebylo možné. Ve hře jsem tedy pokračoval doma. Tedy jen do té doby, než se mě bratr přišel zeptat, zda dostávám epileptický záchvat nebo mi docela hráblo.

Pokud se ale ocitnete v tiché společnosti, které nebudou vaše výkřiky vadit, hru si skvěle užijete. Je povedené co se vzhledu týče a boduje i pro svůj nápad na ovládání.

The app was not found in the store. :-(