Jestliže zrovna objevujete svět HomeKitu a hodila by se vám domů nějaká další vychytávka, máme pro vás tip. Ideálním řešením, pokud chcete sledovat, co se u vás doma právě děje nebo jen chcete být upozorněni na nějaký pohyb, je kamera D-Link Omna.



Kamera D-Link Omna 180 Cam HD spojuje odbornost společnosti D-Link na poli IP sledovacích zařízení s jednoduchostí technologie Apple HomeKit. Díky elegantnímu, stylovému provedení se hodí do každé domácnosti a nabízí celou řadu špičkových funkcí včetně širokoúhlého objektivu se 180stupňovým zorným úhlem, rozlišení Full HD 1080p, obousměrného zvuku, nočního vidění a slotu na microSD kartu.

Širokoúhlý objektiv se 180stupňovým zorným úhlem zachytí celou místnost a v rozlišení Full HD 1080p jsou vidět i malé detaily. Infračervené LEDky jsou skryté za černými pruhy na obou stranách objektivu. I v úplné tmě se postarají o viditelnost až na 5 metrů. Kamera Omna 180 Cam HD je přístupná přímo z aplikace Domácnost na iPhonu a iPadu*. A v bezplatné aplikaci Omna je k dispozici víc možností ovládání a pokročilá nastavení. Navíc do ní můžeš dostávat okamžitá oznámení.

Jestliže máte o kameru D-Link Omma zájem, můžete ji zakoupit přímo na stránkách Applu za cenu 5.799 Kč.

Zdroj: apple.cz