aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



 

Where To Go?

Pokud neradi sedíte doma, rozhodně byste si neměli nechat utéci možnost stáhnout aplikaci Where To Go? zdarma. Tato aplikace hledá zajímavé body zájmu ve vašem okolí podle polohy z GPS. Výběr služeb, které můžete vyhledávat je opravdu veliký – bary, muzea, taxi služby, hotely a mnoho dalšího. Vývojáři také pracují na offline databázi, kterou by měla přinést některá z brzkých aktualizací. Tuto možnost aplikace zatím nepodporuje a k vyhledávání bodů zájmu tedy potřebujete připojení k internetu.

The app was not found in the store. :-(

Where to Eat?

Máte rádi dobré jídlo a jednoduché aplikace? To se povedlo spojit tvůrci Networking 2.0. Pro milovníky různorodých kuchyní a jídel je tu aplikace Where To Eat?. Pomocí pár klepnutí můžete vyhledat stravovací zařízení nedaleko vás. Můžete vyhledávat podle konkrétního pokrmu nebo podle kuchyně, kterou preferujete. Aplikace se pak postará o to, abyste našli přesně to co hledáte a nejlépe ve vašem bezprostředním okolí.

iPhone Screenshot 1

Aplikaci Where to Eat? můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

Quick Fit

Hoďte se do formy. Říká se, že letní těla jsou dělaná v zimě. Tak se do toho obujte s aplikací Quick Fit. Je prokázáno, že  sedmiminutová cvičení jsou skvělou cestu ke zlepšení fyzické kondice i vizuálně pevnějšímu tělu. Zkuste si naplánovat tréninky a držet se plánu. Nově i s cvičením „Quick Yoga“.

iPhone Screenshot 1

Aplikaci Quick Fit můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

Spher

Vždycky jste si přáli, aby všechny sociální sítě byly spojeny a nemuseli jste kontrolovat stovky kanálů odděleně v různých aplikacích? Pak bylo vaše přání vyslyšeno. Aplikace Spher slučuje 20 sociálních sítí pod jednu střechu. Použití je pak velice pohodlné. Druhou otázkou je bezpečnost, protože poskytovat přihlašovací údaje aplikaci třetí strany nezní úplně bezpečně.

iPhone Screenshot 1

Aplikaci Spher můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

Giffiti

Aplikace Giffiti vám umožní vkládat pohyblivé obrázky do vašich fotografií. Gify vybíráte z obrovské knihovny, umístíte jej na vámi zvolené místo a ukládat je poté můžete jako gif nebo jako video. Není nic lepšího, než selfie doplněné o nic netušícího Travoltu, tomu věřte.

iPhone Screenshot 1

Aplikaci Giffiti můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

zdroj: bgr.com