Není žádnou novinkou, že Messenger nabízí změnu barvy konverzace, podobně jako přezdívky a další drobné vychytávky. Pokud máte ale máte rádi barvy a rozlišujete meruňkovou od lososové, neměla by vám uniknout aplikace Mauf.



 

 

Aplikace Mauf dokáže změnit barvu konverzace na libovolnou barvu (tedy skoro libovolnou – je jich k dispozici přes 16 milionů). Skvělé je, že druhá strana nemusí aplikaci Mauf mít, a přesto se jí barva konverzace také změní. Stejně tak to můžete dělat ve skupinových konverzacích.

Jak to funguje? Aplikace Mauf vyžaduje jen přihlášení k Facebooku a přístup k nezbytným informacím na profilu. Když jí to dovolíte, budete si užívat z široké palety barev.

Aplikace Mauf nabídne jako jakousi doplňkovou funkci počítadlo zpráv. U každé konverzace se vám bude zobrazovat číslu, kolik zpráv jste si s dotyčnou osobou poslali.

Co je nejlepší? Aplikace Mauf je zdarma a k její funkčnosti nepotřebujete ani Messenger. Stačí mít jen účet na Facebooku a barva se změní ve vybrané konverzaci, ať už se připojíte odkudkoliv. Z prohlížeče, Messengeru nebo Facebookové aplikace.

The app was not found in the store. :-(