Vaření je věc, kterou zřejmě každý z nás tráví část svého dne. Pokud chceme jít alespoň trochu dobře, měli bychom mít stravu pestrou a pravidelnou. Jak to ale udělat, aby se nám jídla po týdnu neojedla? Aplikace mňam má spoustu nápadů.



 

Slovenská aplikace mňam vám ukáže, že stravování může být sranda, vaření jednoduché a výsledná jídla mohou být velmi chutná. V aplikaci naleznete více než 150 receptů. Mezi nimi jsou dezerty, polévky, saláty nebo hlavní jídla.

mňam se specializuje na zdravou výživu. Není to ale o tom, že byste do sebe museli celý den tlačit kořínky. Naopak mňam dokazuje, že se dá vařit velmi dobře a různorodě. Na své si přijdou vegetariáni, vegani nebo lidé s dietou. Něco na zub si ale najdou i lidé, kteří se ničím neomezují a chtějí si pochutnat na dobrém jídle.

Co budete vařit si vyberete z několika kategorií. Pak už jen naleznete to, co vám přijde nejchutnější a můžete se pustit do vaření. Recepty jsou rychlé a dobře popsané, takže jim porozumí i úplný začátečník, který vařečku nikdy nedržel v ruce.

Aplikace mňam je skvělou cestou, jak si zamilovat vaření a naučit se jíst zdravě. Recepty stále přibývají a jídla se vám rozhodně nepřejí. Jsou doplněny o obrázky, takže budete vědět, jak by měl výsledný produkt vypadat a na rozdíl od většiny aplikací do kuchyně (Jamie Oliver’s  Recipes, Kitchen Stories…) je tato slovenská. Rozumět tak budete všemu a vaření bude ještě snazší.

Aplikace je placená, ale jestli se chcete v kuchyni trochu vyřádit 200 korun budete muset obětovat. To je cena, za kterou nejednou uspokojíte svůj žaludek a to se obětovat dá, ne?

The app was not found in the store. :-(