Do prodeje se již pomalu dostává novinka v podobě herního ovladače, který ostatní zaujme především svými malými rozměry, což z něj tak dělá i přesnou hračku pro vaše iOS zařízení. Jde o zařízení s názvem Kanex GoPlay Sidekick představené na letošní CES.



  • Kompatibilní s většinou her podporovaných v App Store
  • Vychutnejte si hratelnost podobnou konzolím na vašem iPhone nebo iPadu
  • Certifikát MFi a určený speciálně pro iOS
  • Patentované ochranné pouzdro se zdvojnásobí jako stojan pro iPhone. Lehký, kompaktní design pro dokonalou přenosnost
  • Nabíjecí baterie pomocí bleskového konektoru nabízí 20 hodin hry. Bezdrátově se připojí přes rozhraní Bluetooth 4.0

Díky uspořádání inspirovanému tradičními konzolovými řadiči nabízí Kanex GoPlay vylepšenou úroveň kontroly než dotyková obrazovka. S tlačítky citlivými na tlak, duálními analogovými joysticky, spouštěcími tlačítky a D-pad, budete mít přesné ovládání vašich oblíbených mobilních her.

Chytrý kompaktní design, inovativní patentovaná ochranná skříňka Kanex GoPlay Sidekick je vybavena integrovaným stojanem, který vám pomůže udržet váš iPhone pro nejlepší pohled během hry. Pokud zrovna nehrajete, toto přenosné zařízení se bez námahy vejde do kapsy nebo tašky.

Ovladačů pro iPhone či jiné zařízení od Applu už na trhu sice pár je, ovšem stále se jedná o velmi malé množství. To tak otevírá dveře dalším výrobcům. Ovladač by měl být během krátké chvíle už k prodeji a to za cenu okolo 1.500 Kč.

Zdroj: amazon.com