Jestliže zrovna hledáte ty pravá sluchátka, díky kterým si hudbu opravdu užijete, právě jste je našli. Jasnou volnou by měla být novinka v podobě Audeze iSINE10 – sluchátka s Lightning konektorem, které se rozhodl prodávat přímo Apple.



Audeze iSINE10 jsou první magneto-planární sluchátka do uší, která se k iPhonu a iPadu připojují integrovaným Lightning kabelem. Obsahují zdokonalený sluchátkový zesilovač a 24bitový D/A převodník s vysokým rozlišením, což znamená lepší kvalitu zvuku – nejen pro poslech hudby, ale i pro hovory. Patří k nim i aplikace na ovládání ekvalizéru a ukládání zvukových presetů, která naplno využívá přímé propojení s iPhonem nebo iPadem.

Protože sluchátka iSINE10 místo běžného sluchátkového reproduktoru používají magneto-planární budič, nabízejí výjimečné podání transientů a širší rozsah v basové části spektra s prakticky rovnou odezvou až do 10 Hz. Mají mnohem větší budič než většina jiných sluchátek do uší a nabízejí vynikající reprodukci basů s desetinovým zkreslením. Výsledkem je úplně nový, neskutečně realistický poslechový zážitek.

Zdroj: apple.cz