Opět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



 

Oxygen Offline Browser

Nebudem si lhát, procházet internet bez připojení nepůjde. Oxygen Browser ale dokáže to, že když si nějakou stránku otevřete, uloží si jí do „seznamu čtení“, take si ji budete moci kdykoliv znovu otevřít bez použití dat. To se může hodit, když chcete data šetřit a nechcete každou stránku načítat znovu po otevření prohlížeče.

Aplikaci dne můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

GoodCounter

Ať už si chcetespočítat ovečky před spaním nebo auta jedoucí kolem vašeho domu, GoodCounter tu bude vždy pro vás. Snadná aplikace určená ke sčítání naprosto banálních věcí, u kterých se ale snadno může stát, že zapomenete, u jakého čísla jste přestali pošítat.

Aplikaci dne můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

Noteworthy Notes

Veďte si své poznámky se stylem. Už žádné další nudné papírky a bílé stránky. S aplikací Noteworthy Notes budou vaše poznámky takové, jaké nemá nikdo. Každou poznámku si můžete upravit podle sebe. I při tom si ale zachovjí všechny jednotný vzhled a budou přehledné. Díky cloudové synchroniaci je budete moci používat kdekoliv a na cokoliv.

Aplikaci dne můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

iPassSafe

Říká vám něco aplikace 1Password? Uchovává vaše hesla a vy můžete chodit s lehkou hlavou. Aplikace iPassSafe není tak propracovaná, jako 1Password, nevyplňuje vám  automaticky okénka v prohlížeči, ale může si toho zapamtovat také hodně a schovat to pod zámek, který bude dobrou ochranou proti zrakům ostatních. Nabízí omezený počet pokusů pro zadáí hesla v určitém čase a automatické smazní po deseti špatných pokusech.

Aplikaci dne můžete zdarma stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Wakee

Co vás nejlépe dostane z posltele? Klasická hudba nebo potřebujete pořádnou nálož panku? Aplikace Wakee má pro vás přichystané oboje. Vyberte si žánr, kterým chcete být buzení a nastavte čas. Pak už jen čekejte na ráno.

Aplikaci dne můžete zdarma stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

zdroj: bgr.com