Opět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



 

 

 

L:st

Nechcete zapomínat? Používejte „to do“ aplikaci. Třeba L:st. Velmi pěkně graficky zpracovanou aplikaci, která vám umožní nastavovat si úkoly s připomenutím nebo jejich exportování do mailu. Díky této snadné cestě sdílení se pochvaly na váš progress jen pohrnou!

The app was not found in the store. :-(

Gesture Launcher

Gesture Launcher představuje jednoduchý způsob, jak zefektivnit svou práci na iPhonu. V Gesture Launcheru si předdefinujete gesta. Těm potom můžete přiřadit určitou funkci. Možná byste se až divili, jak tato aplikace dokáže zvýšit vaši produktivitu.

The app was not found in the store. :-(

Dark Night Browser

Jestli máte pocit, že i přes snížený jas je váš iPhone příliš jasný pro vaše oči, zvláště při prohlížení webu večer, zkuste Dark Night Browser. Ten bude vaše očit chránit tím, že invertuje bílou v černou a jasné zářivé barvy utlumí. Nebudete se pak muset bát, že se po jednom pohledu na obrazovku mobilu budete cítit jak krtek po vynoření z krtiny.

Aplikaci dne můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

Starling

Chcete si poslechnout hudbu ve formátu FLAC nebo APE? Pak máte s výchozím přehrávačem hudby smůlu. S přehrávačem Starling to ale bude hračka Zvládne toho dokonce mnohem více. Samozřejmostí jsou i klasické formáty jako třeba mp3. 

Aplikaci dne můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto ryhlého odkazu.

Breathe Pro

Udělejte něco pro svoje tělo. Jednou za čas se zastavte a nadechněte se. Appka Breathe Pro vám pomůže se zbavit stresu a naštvání několika dechovými cvičeními. Zároveň vás dovede ke klidnějšímu spaní a redukci nebo úplnému utlumení migrény.

Aplikaci dne můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto ryhlého odkazu.

zdroj: bgr.com