Tim Cook oznámil, že se Apple Watch staly nejprodávanějšími hodinkami na světě. Jablečné hodinky byly vytvořeny proto, aby lidem zlepšily jejich dny a udrželi je aktivní. Ve videu hovoří lidé různých národností. Všechny spojuje jedno, hovoří o Apple Watch a děkují za jejich existenci.



Jeff Williams (Apple COO) hovoří o novinkách v nové generaci Apple Watch. Jsou nejpoužívanějším senzorem srdečního tepu na světě. Nově budeme moci sledovat i historii srdeční aktivity a Apple Watch také ponohou se studiemi srdečních arytmií. Tyto funce budou dostupné přesně za týden, tedy 19. září 2017. 

Mezi další novinky a zároveň zřejmě nejdůležitější novinku patří integrace internetu do Apple Watch Series 3 – LTE. Budeme moci chodit běhat i bez iPhonu a stále zůstanete aktivní on-line. Dostupné budou i mapy v Apple Watch, nezávisle na iPhonu.

Na nových Apple Watch bude také možné streamovat hudbu přímo z Apple Music. Budete si moci poslechnout více než 40 milionů skladeb přímo z vašeho zápěstí. Siri bude díky novému procesoru mnohem rychlejší. Nový čip je dvakrát rychlejší než předchozí a WiFi o 85 % rychlejší. Hodinky mají zabudovanou elektronickou SIM a jako anténa bude sloužit celý displej. Přitom rozměry zůstávají zachovány.

Při představení nám Jeff ukázoval i srandovní ukázku hovoru. Nové náramky Nike+ dostanou nové barvy, to se týká i nylonových a kožených náramků. Keramické Apple Watch budou dostupné také v nové šedé barvě. Apple Watch Series 3 budou dostupné od 329 $ bez LTE a za 399 $ s LTE. Samozřejmě, že ČR není v první vlně. Předobjednávky začínají v pátek 15. září. Prodej začně 22. září 2017.

Zdroj: Apple.com