Apple dnes vydal 3. beta verze systémů iOS 11.3, macOS High Sierra 10.13.4, tvOS 11.3. Aktualizace přichází den po vydání iOS 11.2.6, která opravovala chybu způsobující pád aplikace, díky indickému znaku Telugu. iOS 11.3 je hlavní aktualizace, která zavádí dlouhý seznam nových funkcí, jako jsou zprávy na iCloud pro ukládání zpráv iMessages v cloudu a ARKit 1.5, novou aktualizovanou verzi ARKitu, která přesněji mapuje nepravidelně tvarované plochy a rozpozná a umisťuje objekty na svislých plochách, jako jsou stěny.



K dispozici jsou čtyři nové Animoji tváře na iPhone X (drak, medvěd, lebka a lev) a v aplikaci Zdraví je k dispozici nová funkce Health Records, která shromažďuje všechny vaše zdravotní záznamy na jednom snadno přístupném místě. Zdravotní záznamy jsou omezeny na zúčastněné instituce.

Funkce AirPlay 2 byla představena v systémech iOS 11.3 a tvOS 11.3, umožňuje přehrávání zvuků na více Apple TV a pro HomeKit představuje systém iOS 11.3 oficiální podporu pro možnosti autentizace softwaru HomeKit.

Rovněž se v iOS 11.3 nachází možnost zpomalení hardwaru z důvodu špatné baterie

Aktualizaci iOS mohou vývojáři stáhnout pomocí přes Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru s nainstalovaným vývojářským profilem.

Aktualizace macOS High Sierra mohou vývojáři aktualizují přes Mac App Store > Aktualizace.

Aktualizace tvOS je navržen pro modely Apple TV 4. a 5. generace, nový tvOS developer verze tvOS lze stáhnout na Apple TV prostřednictvím profilu, který je nainstalován pomocí Xcode. Zatím bohužel nevíme o tvOS nic bližšího, než zaměření na opravu chyb a zlepšení výkon.