Instagram dnes oznámil zahájení nového režimu „Type“ v příbězích, což společnost dříve testovala s malým počtem uživatelů. Režim „Typ“ je navržen tak, aby umožňoval uživatelům Instagramu sdílet příspěvky pouze v textu v aplikaci Instagram Stories (Příběhů) a funkce je podobná designu jakou má možnost Facebook, který umožňuje zvýraznit pouze příspěvky s textem, velkými písmeny a barevném pozadí.



Podle aplikace Instagram „Typ“ používá kreativní textové styly a pozadí, které uživatelům umožňují změnit své „náhodné nápady na něco barevného a expresivního“.

Klepněte na „Typ“ a napište co vám přichází na mysli – vaše oblíbené texty, hloupá myšlenka nebo náhodný nápad – a hrajte s různými styly, abyste změnili vzhled a pocit. Potom můžete vybrat různé barvy pozadí, zvýraznit slova a fráze nebo přidat fotku na pozadí.

Nové styly představené funkce „Typ“ mohou být také použity při přidávání textu na libovolnou fotografii nebo videa, stejně jako u všech příspěvků „Příběhy“ bude obsah po 24 hodinách smazán.

Zdroj: macrumors.com