Apple Music patří mezi nejlepší možnosti streamování hudby, pokud máte místní knihovnu nevydaných písní, živých koncertů nebo remixů. Skrze ni můžete synchronizovat HiFi hudbu jako ALAC na váš iPhone.



Synchronizace je možná, navíc k tomu můžete mít na iPhonu nebo iPadu knihovnu Apple Music na bázi Cloud. I když to není úplně dokonalé, Apple Music vám tak dovolí importaci vlastní hudby do služby. Díky tomu budete mít jakousi hybridní knihovnu.

  1. Než otevřete na svém Macu a nebo počítači iTunes, přejděte do Nastavení – Hudba. V zařízení iOS přepněte iCloud Music Library.
  2. Nyní můžete na svém PC či Mac přístroji přejít na samotné iTunes. V levém horním rohu klepněte na ikonu iPad nebo iPhone. Následně zvolte položku Hudba a vyberte skladby, jež chcete synchronizovat. Synchronizace všech skladeb je bezpečná. iTunes bude synchronizovat jen veškerou hudbu na vašem Macu.
  3. Počkejte, až iTunes ukončí synchronizaci. Následně přepněte knihovnu iCloud Music Library.
  4. Objeví se vám okno s dotazem, zda chcete audio zachovat, vymazat či nahradit. Zvolíte Zachovat hudbu. Může trvat i několik minut, než se vaše hudba nahraje na iPhone nebo iPad. Záleží, jak velká je.

Tato metoda je funkční na iOS 11.3 a očekává se, že bude fungovat i na budoucích verzích iOS.

Zdroj: 9to5mac.com