Operátor O2 vylepšuje nabídku datových tarifů. Do nabídky od května zařadí novou tarifní řadu O2 Data. „Naše tři nové tarify nabízí vyšší objem dat, který vystačí na surfování v mobilu, poslech hudby a sledování videí i náročnějším uživatelům. Každý zákazník si pak může vybrat, zda každý měsíc dostane data navíc nebo jednorázový bonus na pořízení nového mobilu, tabletu nebo notebooku. Ten zařazujeme do nabídky vůbec poprvé a díky bonusu je možné ho pořídit za necelou pětistovku,“popisuje ředitel Komerční divize v O2 Richard Siebenstich.



Minuta volání vyjde u nových tarifů O2 Data na 3,50 korun a SMS na 1,50 korun. K tarifům je možné využít balíček 60 volných minut do všech sítí za 100 korun.

Nová nabídka navazuje na rodinné balíčky O2 Spolu kombinující tarify s daty, digitální televizi O2 TV a Internet na doma a také neomezené tarify FREE s větší porcí dat, které O2 představilo v loňském roce. „V nabídce skupinových balíčků O2 Spolu i neomezených tarifů FREE budeme nadále pokračovat. Tarify O2 Data tuto nabídku doplňují a jsou určené pro lidi, kteří na mobilu především surfují a používají různé aplikace,“ dodává Richard Siebenstich.

Nová tarifní řada je určena nejen pro surfování v mobilech, ale také pro tablety a notebooky. O2 Data kompletně nahradí aktuální nabídku mobilního internetu. 10 GB dat pro tablet nebo notebook tak zákazníci získají o třetinu levněji.

Tarify pro mladé s pětinásobkem dat

O2 od května vylepšuje také tarify O2 kůl určené pro lidi do 26 let. V těch zpětinásobí objem dat, aniž by se změnil měsíční paušál. Mladí zákazníci získají například za 499 korun 10 GB dat na každý měsíc a k tomu bonus 4 000 korun na nový mobil.