Koupě iPhonu s sebou přináší i výběr toho správného krytu. Ten nejen, že váš telefon ochrání, ale přidá mu i jistý kus originality. Apple proto na svých stránkách pár kousků pro iPhone 8 nabízí a my jsme pro vás vybrali ty nejlepší. Přehledně i s cenami.



Silikonový kryt na iPhone 8 – 999 Kč

Silikonový kryt Apple přesně obepíná tlačítka hlasitosti, boční tlačítko a křivky telefonu, aniž by mu přidával na objemu. Vnitřní výstelka z jemného mikrovlákna pomáhá iPhone chránit a vnější hedvábně jemný povrch ze silikonu se příjemně drží. Kryt navíc můžeš na telefonu nechat i při bezdrátovém nabíjení.

Kožený kryt na iPhone 8 – 1.290 Kč

Tyhle kryty Apple přesně obepínají křivky iPhonu, aniž by mu přidávaly na objemu. Jsou vyrobené ze speciálně činěné francouzské kůže, která je jemná na dotyk a postupem času se na ní vytváří přirozená patina. Tlačítka z obráběného hliníku jsou provedená ve stejné barvě jako kožený kryt a vnitřní výstelka z mikrovlákna pomáhá iPhone chránit. Kryt navíc můžeš na telefonu nechat i při bezdrátovém nabíjení.

mophie juice pack classic – 1.999 Kč

S tímhle dobíjecím krytem má tvůj iPhone 100 % energie navíc, takže ti vydrží až 27 hodin. Dobíjení jednoduše zapneš tlačítkem na krytu. Přiloženým micro USB kabelem můžeš iPhone připojený k počítači nabíjet i synchronizovat. Jako první se nabíjí iPhone a až potom baterie krytu juice pack.

Integrovaný přepínač pohotovostního režimu umožňuje zvolit, jestli chceš nabíjet, nebo si šetřit záložní baterii. LED kontrolka napájení zobrazuje, jaký je stav nabití juice packu. Takže máš jasno, než vyrazíš.

Kryt Tech21 Evo Elite na iPhone 8 – 1.299 Kč

Kryt Tech21 Evo Elite chrání iPhone při opakovaných pádech až ze dvou metrů dvěma vrstvami vyspělého nárazuvzdorného materiálu. Není to jen prázdné tvrzení vycházející z domněnky. Tohle tvrzení se zakládá na výsledcích pečlivě monitorovaných testů a na tvrdých datech.

Podstatnou předností krytu je mimořádně účinný materiál FlexShock, který absorbuje a rozkládá sílu nárazu a brání jeho působení na iPhone lépe než méně účinné materiály. Navíc ke skvělé ochraně není materiálu FlexShock potřeba moc, takže kryt může být tenčí a lehčí.

Zavírací pouzdro Twelve South Journal – 2.039 Kč

Ve stylovém, čistě koženém zavíracím pouzdru Twelve South Journal můžeš elegantně nosit všechno, co potřebuješ mít denně u sebe. Šikovně spojuje funkci pouzdra a luxusní peněženky. Protože je Journal z pravé kůže, při používání se na něm vytváří pěkná patina.

Když se Journal přeloží, funguje jako stojánek na videohovory přes FaceTime nebo sledování videí bez držení telefonu. Journal obsahuje pěkný kožený kryt na iPhone, okénko na občanku, sloty na karty i šikovnou kapsu na hotovost, takže v něm můžeš mít pohromadě všechny nezbytnosti.

Zdroj: apple.cz