Koupě iPhonu s sebou přináší i výběr toho správného krytu. Ten nejen, že váš telefon ochrání, ale přidá mu i jistý kus originality. Apple proto na svých stránkách pár kousků pro iPhone X nabízí a my jsme pro vás vybrali ty nejlepší. Přehledně i s cenami.



Kožené pouzdro Folio na iPhone X – 2.990 Kč

Luxusní pouzdro Folio na iPhone X ze speciálně činěné francouzské kůže přesně obepíná křivky iPhonu. Jeho otevřením iPhone X probudíš. Zavřením uspíš. Má vnitřní výstelku z jemného mikrovlákna pro lepší ochranu a kapsy na bankovky a platební karty. A můžeš ho na telefonu nechat i při bezdrátovém nabíjení.

Silikonový kryt na iPhone X – 1.190 Kč

Silikonový kryt Apple na iPhone X přesně obepíná tlačítka hlasitosti, boční tlačítko a křivky telefonu, aniž by mu přidával na objemu. Vnitřní výstelka z jemného mikrovlákna pomáhá iPhone chránit. Vnější hedvábně jemný povrch ze silikonu se příjemně drží. A kryt můžeš na telefonu nechat i při bezdrátovém nabíjení.

Kožený kryt na iPhone X – 1.490 Kč

Přesně obepíná křivky iPhonu, aniž by mu přidával na objemu. Je vyrobený ze speciálně činěné francouzské kůže, která je jemná na dotyk a postupem času se na ní vytváří přirozená patina. Tlačítka z obráběného hliníku jsou provedená ve stejné barvě jako kožený kryt. Vnitřní výstelka z mikrovlákna pomáhá iPhone chránit. A kryt můžeš na telefonu nechat i při bezdrátovém nabíjení.

Kryt Twelve South Relaxed Leather – 1.339 Kč

Kryt Twelve South Relaxed Leather z nádherné ručně leštěné usně stylově chrání iPhone a zároveň slouží jako peněženka. Každý kryt je originál – jeho pravá kůže má okolo okrajů a rohů jedinečnou patinu. Ta při používání získává na kráse podobně jako správně vyšlápnuté boty.

Vnitřní výstelka z mikrovlákna chrání iPhone před odřením nebo poškrábáním při běžném používání, zatímco kapsy na vnější straně přidávají funkčnost peněženky. Je to klasický design krytu, který výborně spojuje vintage charakter s moderní funkčností.

Kožený kryt Decoded na iPhone X – 1.229 Kč

Kožený kryt Decoded na iPhone, ručně vyráběný z prémiové lícové usně, je mimořádně tenký a lehký a přitom poskytuje solidní ochranu. Spolehlivě chrání povrch iPhonu před poškrábáním a prachem, zatímco zvednuté okraje rámu jistí obrazovku. Na zadní straně je navíc šikovný slot na občanku nebo platební karty.

Zdroj: apple.cz