Jak se předpokládalo, tak dnes Apple odhalil nové funkce pro iOS 12, jímž vévodí digitální funkce pro zdraví uživatele. Nové funkce budu zařazeny do „Přehledy aktivit“ a aplikace zvané „Časová obrazovka“.



Zajímavá aplikace je „Nerušit během spánku“, díky které dosáhnete lepšího spánku. Toho bude docíleno utlumením jasu displeje iPhonu a vypnutí všech upozornění do ranních hodin.

iOS 12 nabídne více způsobů kontroly doručování upozorněních. Můžete mít nastavení takové, že vám budou upozornění chodit do Centra upozornění, tudíž se vám nic nebude objevovat na obrazovce. Nebo můžete upozornění celkově vypnout. Ke kontrole upozornění bude moci využívat také Siri.

Aplikace Screen Time vám dá zase týdenní a denní přehled o tom, jaké aplikace a kdy jste využívali, a v jakých kategoriích. iOS 12 bude k mání na podzim tohoto roku jako bezplatná aktualizace softwaru pro iPhone 5S. Později bude k dispozici pro Pad Air a iPad Pro, iPad 5. generace a 6. generace, iPad mini 2 a novější, iPod touch 6. generace.

Zdroj: macrumors.coom