Apple na svých stránkách nabízí velkou škálu různého příslušenství. Jedním z nich je i chytrý blok Wacom Bamboo Folio. Ten je kompatibilní nejen z iPadem, ale i některými iPhony.



Wacom Bamboo Folio je chytrý blok, který spolupracuje s aplikací Inkspace na iPhonu nebo iPadu a umožňuje přirozeně psát perem na jakýkoli papír. Stisknutím tlačítka potom převede ručně psané poznámky na „živé“ digitální soubory. V aplikaci Inkspace si pak na iPhonu nebo iPadu můžeš ukládat, synchronizovat, upravovat a doplňovat všechny své poznámky a skici.

Stylový tmavě šedý blok Bamboo Folio je vyrobený z vysoce kvalitního PU na přední straně a odolné nylonové tkaniny na zadní straně. Má vícefunkční tlačítko, micro USB nabíjecí port a jednoduchou vložku, do které se vejde jakýkoli poznámkový blok silný až 8 milimetrů (zhruba 80 stránek).

Pero se díky měkkému povrchu a ergonomické trojúhelníkovému designu pohodlně drží. Je navržené tak, aby s vysokou tlakovou citlivostí přesně zachycovalo každý tah. Skicuj kuličkovým perem do bloku Bamboo Slate a potom upravitelným digitálním inkoustem přidávej další tahy, barvy nebo zvýraznění na iPadu nebo iPhonu.

Zdroj: apple.cz