Jako první v ČR s a SK vám exkluzivně přinášíme návod, jak si zdarma stáhnout iOS 12, bez vývojářského účtu. Návod je ověřený a v redakci už máme iOS 12 nainstalovaný. 



Apple dnes představil iOS 12, který přichází s řadou nových funkcí, ačkoli vydání je více o zlepšení výkonu, zejména u starších zařízení. V současné době společnost Apple vydala vývojářskou beta verzi operačního systému, což znamená, že budete potřebovat účet vývojáře, pokud chcete nainstalovat beta verzi do svého iPhone nebo iPadu.

Naštěstí existuje jednoduchý trik, díky němuž můžete okamžitě nainstalovat iOS 12 beta do svého zařízení.

Jak nainstalovat iOS 12 Beta zdarma bez účtu vývojáře na vašem iPhone nebo iPad

Krok 1:  Na vašem iPhonu nebo iPadu přejděte na tento odkaz v internetovém prohlížeči Safari. Při stahování souboru budete muset použít volbu Slow Download.

Krok 2:  Budete automaticky přesměrováni do profilu softwaru iOS Beta. Budete muset klepnout na  Instalovat  třikrát, než nakonec vyberete  možnost Reboot  .

Krok 3:  Jakmile se váš iPhone nebo iPad znovu restartuje, přejděte na  Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru  a aktualizaci OTA pro vývojáře beta verze iOS 12 by se měla v zařízení zobrazit. Pokud ne, počkejte několik minut a zkuste to znovu. Pokud to stále nefunguje, nezapomeňte znovu restartovat iPhone nebo iPad.

Doporučujeme před instalací udělat zálohu vašeho zařízení, magazín neodpovídá za ztrátu dat nebo škodě za zařízení.