Apple si nechal zaregistrovat Eurasijskou hospodářskou komisí (EEC) několik nových Maců a iPadů. To značí, že jsou na obzoru obnovy některých zařízeních. Vše poodhalila francouzská firma Consomac. Tyto filtry jsou zákonem požadovány pro všechny kódované přístroje a prodávány jsou v Arménii, Bělorusku, Kazachstánu, Kyrgysztánu a Rusku.



Pět modelů modelů Mac je pod kódy A1931, A1932, A1988, A1989 a A1990 a označují dva odlišné rozsahy. Poslední tři čísla se mohou týkat očekávaného obnovení pro 13-palcový MacBook Pro (s a bez dotykové lišty) a 15-palcový MacBook Pro, zatímco první dva mohou odkazovat na obnovený 12-palcový MacBook a případnou náhradu za stárnutí MacBook Air, jejichž výrobu společnost Apple postupně ukončuje.

Apple říká, že se chystá představit nový vstupní 13palcový MacBook přesně v druhé polovině roku 2018, jenž by sloužil jako náhrada za MacBook Air. Podrobnosti o přístroji jsou skromné, ale mohlo by se stát, že přístroj patří do 12-palcové rodiny MacBooků a čísla modelů A1931 a A1932 to potenciálně odrážejí.

Zdroj: macbook.com