Šetřete svůj čas! Přes aplikaci Rekola si půjčíte kola v 6 městech České republiky a zrychlíte si tak cesty po centru nebo třeba na nejbližší zastávku. Český bikesharing jak má být.



Jak si kolo půjčím?
Rychle se registrujte přímo přes aplikaci nebo se přihlaste k už existujícímu účtu. Do aplikace opište číslo kola z rámu pod sedlem a obratem dostanete kód, kterým odemknete číselný zámek. Zámek si zamkněte ke košíku, ať vám nepřekáží. A můžete rychleji vyrazit, kam zrovna potřebujete.

Kolik půjčování stojí?
Cena záleží na městě, ve kterém chcete jezdit. Ve většině měst máme jízdy do 15 minut zdarma (bez placení se tak můžete přesunout až o 3 km) díky partnerovi HelloBank. Ve všech městech pak můžete využít denně 2 jízdy do 60 minut zdarma s kartou Multisport nebo si pořídit předplatné na neomezené ježdění do 60 minut na měsíc nebo rok. Cenu pro vybrané město vám před jízdou ukáže aplikace nebo ji najdete na www.rekola.cz/tarify-a-cenik.

Kde kola najdu a zaparkuju?
Kola najdete v ulicích města, nejčastěji u klasických stojanů (v aplikaci jako P). Nepoužíváme stanice, jako tomu bývá v zahraničí. Všechna dostupná kola jsou vidět na mapě v aplikaci. Po jízdě je potřeba kolo zaparkovat v dohodnuté oblasti s městem, která je vyznačená růžově na mapě v aplikaci. Prosíme parkujte tak, aby kolo nepřekáželo jiným.

‎Rekola
‎Rekola
Developer: manGoweb, s.r.o
Price: Free
  • ‎Rekola Screenshot
  • ‎Rekola Screenshot
  • ‎Rekola Screenshot
  • ‎Rekola Screenshot