Precizní zpracování, patentovaná technologie a neskutečný hudební zážitek. Tak by se jednoduše dali definovat produkty americké značky Bose. Vyberte si z reproduktorů nebo sluchátek od nového certifikovaného online partnera BOZER se slevou 10 % a dopravou zdarma.



Sluchátka Bose nabízejí bezdrátovou svobodu a nekompromisní výkon v mimořádně komfortním provedení. Ať už se jedná o sluchátka přes hlavu s unikátní technologií na potlačení okolního hluku nebo sportovní sluchátka do uší odolnými proti vlhkosti a potu, které Váš trénink posunou na další úroveň. 

Firma Bose je na světě opravdový pojem. Její historie se začala psát v roce 1964. V tomto roce nedaleko od města Boston založil Amar Bose, student MIT (Massachusettský technický institut) společnost, která zprvu vyráběla vysoko výkonné nabíječky. 

Amar Bose si uvědomil, že zvuk, který slyší živě na koncertu je velmi odlišný od toho, jaký slyšel při poslechu nahrávky doma. Experimentálně ověřil, že zvukových vln jdoucích do lidského ucha je pouze malé procento. Většina vln, které slyšíme se různě odráží, interferují a při vstupu do našeho ucha zní jinak. Tak vznikla reprosoustava, v níž osm reproduktorů míří dozadu a pouze jeden dopředu. Zvuk, který můžete slyšet u Vás doma z reprosoustavy Bose je poté stejný, jako když navštívíte koncert. 

Na konci 80. let společnost vyvinula sluchátka, která aktivně potlačovala hluk z okolí. Taková sluchátka byla určena především pro piloty, kteří si je velmi oblíbili a v dnešní době má sluchátka Bose téměř každý pilot. 

Velmi kvalitní produkty by nevznikly bez nákladného výzkumu a následného vývoje. Společnost Bose je vlastněna soukromě, a tak se mohou veškeré výdělky investovat zpět do společnosti. To činí ze společnosti Bose špičku na trhu. 

Reproduktory Bose zní stejně dokonale jako vypadají, ať už se jedná o kompaktní přenosné bluetooth reproduktory nebo počítačové sestavy. O dokonalý zvuk do Vašich domácností se postarají soundbary a multiroom systémy.

Bozer je jediným e-shopem na internetu v Česku, který se specializuje pouze na značku Bose. Webové stránky jsou zákaznicky přívětivé, vše snadno naleznete. Jistě Vás také zaujme dravý design tohoto e-shopu. Využijte jedinečné příležitosti a ušetřete 10 % z ceny produktů značky Bose, jež pořídíte v tomto certifikovaném e-shopu.

Zákazníci si u tohoto internetového obchodu chválí především rychlou dobu dodání, o kterou se stará přepravní společnost PPL, dále kvalitní poradenství při výběru nových zařízení a v neposlední řadě také komunikaci s e-shopem.

Díky spolupráci s nově spuštěným e-shopem BOZER, který je certifikovaný prodejce a online specialista značky BOSE Vám můžeme poskytnout slevu 10 % na veškerý sortiment, který BOZER nabízí. Stačí, abyste v košíku vložili slevový kupón . Slevu lze využít i několikrát a není limitovaná počtem nákupů. Samozřejmostí je DOPRAVA ZDARMA. Slevový kupón „APN“ bude platný do 25.10.2018

Navštivte BOZER.cz

PR článek