Existuje hned několik společností, které nabízí vlastní iPhony a Apple Watch se speciálním designem. Většinou však nejde o zařízení pro běžné smrtelníky, neboť ceny produktů nejsou zrovna nízké. Zařízení mají díky exotickému vzhledu jedinečný vzhled, jehož ocení skuteční nadšenci.



S exkluzivními chytrými hodinkami nyní přišla společnost Aurum Edition. Apple Watch nesou název Monarch Counsel a jsou pokryté 24karátovým zlatem s květinovým vzorem. Zlato má tloušťku mikronů, tudíž je dostatečně odolné a neopotřebuje se.

Monarch Counsel jsou 44mm hodinky čtvrté série. Cena má být o to vyšší, jelikož jde o ruční, precizní práci. Pokud jde o funkčnost, ta byla zachována. Monarch Couser mají velký displej a čtyři snímače pro měření tepové frekvence na zadní straně. Digitální koruna funguje rovněž spolehlivě.

Zlaté Apple Watch budou mít luxusní pásek z modré, žraločí kůže a součást balení bude nádherná, dřevěná krabička, ve které budou hodinky dodávány. Předpokládaná cena celého balení je 2 200 dolarů. Pokud jste fanoušky exotického vzhledu Apple produktů, Aurum Edition tvoří iPhony a Apple Watch ve více variantách, například v platinové.