Prosinec se pomalu ale jistě blíží a spousty z nás už začíná dohánět stres z vánočních dárků. Pokud i vy patříte mezi skupinu, která v obchodním domě stráví celý den a přesto není schopná vybrat dárek pro své nejmilejší, nezoufejte. Dnes se společně podívat na pár úžasný produktů, kterými oslníte všechny majitele iPhonu.



Sluchátka Beats Solo3 Wireless – Mickey’s 90th Anniversary Edition

Opravdový originál je jenom jeden a zrovna letos má výročí. Přidej se k oslavám se sluchátky Beats Solo3 Wireless v provedení Mickey’s 90th Anniversary Edition. Nech se okouzlit proslulým zvukem a až 40hodinovou výdrží baterie. Mickey Mouse je na šedých sluchátkách zachycený v ikonické póze z klasických triček, která se každému tak líbí. Ke sluchátkům je přibalené plstěné pouzdro inspirované materiály čepic s ušima Mickey Mouse, sběratelský odznáček a nálepka s motivem spolupráce s touhle slavnou filmovou hvězdou. A cena? Pouze 8.499 Kč.

Black Eye HD Combo

Black Eye HD Combo objektiv se systémem uchycení Clipper je navržen pro všechny vyznavače nejjemnějších detailů, kteří chtějí zachytit své zážitky čí pozoruhodné objekty a pochlubit se se svým úlovkem na sociálních sítích. Dopřejte si při focení báječného pomocníka značky Black Eye, kterému pomocí kvalitní skleněné čočky s vrstvenou povrchovou úpravou neunikne ani sebemenší maličkost.

Balíček dvou nejoblíbenějším objektivů zahrnuje 160° úhlu záběru s objektivem HD Wide Angle a 15násobně zvětšující HD Macro. Objektiv je ručně sestaven a lze použít na přední i zadní kameru.Vysoce kvalitní sklo v čočce zachytí skutečné barvy a zabrání nežádoucím odleskům.

Bezdrátová nabíjecí podložka Belkin Boost Up

Proč se omezovat a nevyužít plný potenciál iPhone? Pakliže ten, komu budete chtít tento dárek pod stromeček schovat, má iPhone 8 nebo novější, máte vyhráno. Bezdrátové nabíjení je další etapou ve světě telefonů.

Bezdrátová nabíječka od Belkinu nabízí bezdrátové nabíjení podle standardu Qi. Stačí tedy iPhone položit na podložku a telefon se začne nabíjet. Už nepotřebujete žádné zbytečné kabely. Velkou výhodou je i fakt, že kryt na iPhonu při nabíjení nevadí.

Cyklosystém SmartHalo

Pokud budete dárek vybírat i vášnivému cyklistovi, máte vyhráno. SmartHalo mu v kombinaci s doplňkovou aplikací na iPhonu pomůže chytřeji jezdit na kole. Používá minimalistické rozhraní a postará se o navigaci, automatické osvětlení, alarm i sledování kondice. SmartHalo se dá bezpečně přidělat na jakákoli řídítka.

Když zapadne slunce, SmartHalo automaticky rozsvítí světla. A když se dojede na místo, zase je sám zhasne. Intuitivní světelný kruh slouží zároveň jako kompas. A zloději? Pokud zařízení zjistí, že s kolem manipuluje někdo jiný, spustí alarm.

Apple Watch Series 4

Ideálním dárkem, kterým nic nezkazíte, ba naopak bude dotyčná osoba ještě radši, jsou jablečné hodinky. Představovat tento produkt není vůbec nutné. Hodit se budou jak sportovcům, lidem se zdravotními problémy, či jen fanouškovi Applu, který na ně netrpěli čeká.