Gentleman Coders vydali RAW Power 2.0 pro iOS a MacOS s impozantním seznamem vylepšení, které pomůžou vylepšit vaše fotografie. Výrazné zlepšení fotoaparátu iPhonu vyvolalo větší zájem příležitostných fotografů o úpravy svých fotografií.



RAW Power 2.0 je skvělý nástroj, protože díky němu můžete upravovat fotografie přímo ve své iCloudové knihovně. Pro náročnější uživatele je aplikace k dispozici na MacOS, kde získá působivé nové funkce.

RAW Power 2.0 pro iOS

Na iPhonu a iPadu jsou nyní k dispozici nové úpravy a vylepšení při upravování fotek. Pokud jste už RAW Power dříve používali, tak víte, jaký design na vás čeká.  Aplikace nově plně aktualizována na displeje Liquid Retina na 11palcovém a 12,9palcovém iPadu.

RAW Power pro iOS nyní podporuje skupinovou úpravu, to znamená že můžete použít jednu předvolbu pro úpravu více snímků.

RAW Power 2.0 pro Mac

RAW Power získává na Macu mnoho funkcí a vylepšení oproti iOS verzi. Nová verze také využívá flexibilitu systému MacOS, která nabízí více způsobů pro prohlížení a otevření obrázků. Vylepšení jsou k dispozici jak v samotné aplikaci, tak v rozšíření pro aplikaci Fotky. RAW dokáže obnovit detaily a barvy, i když je fotka ve formátu JPEG.

Samostatná aplikace RAW Power nabízí více funkcí, ale nemůžete ji synchronizovat s iCloudem, proto je lepší použít rozšíření pro aplikaci Fotky. Aplikace podporuje okna se záložkami, takže můžete upravovat více souborů současně.

Podobně jako v systému iOS jsou podporovány skupinové úpravy, při použití nastavené předvolby. RAW Power nabízí plnou podporu Dark modu pro MacOS Mojave, což určitě ocení jeho fanoušci.

Cena RAW Power 2.0 pro iOS je $2,99, a je kompatibilní se zařízeními s iOS 11 a 12, výjimkou jsou zařízení iPhone 5s, 6 nebo 6 Plus a iPad mini 3 a starší.

Cena RAW Power 2.0 pro MacOS High Sierra a Mojave je k dispozici za $26,99, ale v prosinci se cena zvýší na $29,99. Verze 2.0 je pro stávající zákazníky zdarma.

Zdroj: 9to5mac.com