Taneční soutěž StarDance přiláká každou sobotu k obrazovkám téměř 1 a půl milionu diváků a patří tak k nejsledovanějším pořadům. Právě díky popularitě pořadu je možné si na tuto taneční soutěž vsadit a to dokonce úplně zadarmo! Zpestřete si sledování StarDance sázkou a odneste si výhru, aniž byste riskovali možnou ztrátu.



StarDance 2018 – taneční páry a kdo vypadl

Taneční soutěže StarDance se účastní 10 tanečních párů a každý týden jeden z těchto párů vypadne na základě hlasování diváků. Bohužel pro některé soutěžící rozhodují právě diváci a jejich sympatie, zatímco taneční um, který hodnotí porotci StarDance, jde trochu stranou. Na divácké hlasování doplatil například populární bavič Richard Genzer se svou partnerkou Janou Zelenkovou. Ačkoli porota jejich výkony hodnotila jako jedny z nejlepších, diváci byli nekompromisní a Geňovi vystavili stopku. Více o jednotlivých soutěžících a porotě StarDance najdete zde.

StarDance 2018 – na co si vsadit

Popularita soutěže v minulých ročnících přitáhla i sázkové kanceláře, které se snaží přilákat nové zákazníky. Fortuna se dokonce stala jedním z hlavních partnerů soutěže a její logo můžeme vídat i v průběhu televizních přenosů. Právě Fortuna pak vypisuje na každé kolo soutěže celou řadu sázkových příležitostí, na které si můžete vsadit. Kromě sázek na celkového vítěze si můžete vsadit také na to, který taneční pár v daném kole získá nejvíce či nejméně bodů od poroty a také na dvojici, která vypadne.

StarDance – vsaďte a vyhrajte zdarma

Pojďme se však podívat na to nejzajímavější, což je možnost vsadit si na StarDance zdarma a vyhrát. Fortuna nabízí každému novému zákazníkovi řadu bonusů, a právě díky nim lze bez rizika vydělat. Stačí si ze svého počítače, iPhonu nebo jiného telefonu založit online účet ve Fortuně. Pro založení účtu klikněte na tento odkaz a vyplňte jednoduchý registrační formulář. Nezabere Vám to více něž 2 minuty času.

Následně je třeba na účet vložit minimálně 200 Kč a vsadit je na libovolnou událost. Vklad provedete platební kartou nebo převodem, ale určitě se nemusíte obávat ztráty – o tyto peníze rozhodně nepřijdete, ať vsadíte dobře nebo špatně :-) Hned po uzavření sázky Vám totiž Fortuna na účet připíše 400 Kč, se kterými můžete libovolně nakládat, třeba je i vybrat. Dalších 300 Kč potom získáte za fyzické ověření účtu na libovolné pobočce Fortuny.

Toto ověření účtu rozhodně není žádný výmysl ze strany sázkové kanceláře. Jedná se o zákonnou povinnost, kterou zavedl nový loterijní zákon, a aby lidé byli motivování registraci dokončit, tak jim Fortuna za toto ověření nabízí další 3 stovky v hotovosti. V součtu s předchozím bonusem ve výši 400 Kč tedy získáte 7 stovek a přitom jste „investovali“ pouze 200 Kč. Co s těmito penězi uděláte je již pouze Vaše věc :-) Pokud se rozhodnete pro další sázky na StarDance, tak doporučujeme využít mobilní aplikaci Fortuny, která existuje jak pro iPhone i Android. Díky této aplikaci je sázení mnohem pohodlnější a můžete si jednoduše vsadit i v průběhu sledování pořadu.

Hodně štěstí!

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tisková zpráva