Vzhledem k tomu, že bezdrátová nabíječka Apple AirPower stále není v prodeji, i když už je rok 2019 a AirPower byla představena v roce 2017. Ostatní značky se snaží zaplnit tuto díru na trhu, jednou z nich je Anker, který je známý výrobou příslušenstvím pro chytré telefony. Tento týden Anker uvedl na trhu novou PowerWawe + Pad 2 v 1 Qi nabíječku, která je zaměřena na zákazníky, kteří stále čekají na AirPower.



Nejnovější verze bezdrátové nabíječky od Ankeru, která je designem velmi podobná AirPower, ale na rozdíl od ní má PowerWawe + Pad pouze dvě nabíjecí místa, a to pro váš iPhone a Apple Watch. Anker PowerWawe + Pad je dostupná už dnes a startuje na ceně 55,99 dolarů (1 260 Kč). PowerWawe+ nabízí výkon 7,5 W pro nejnovější zařízení od Applu, které splňují nejrychlejší časy bezdrátového nabájení. Nabíjecím bodem pro Apple Watch je výsuvný kruh, ke kterému své Apple Watch jen přiložíte.

Anker PowerWawe + Pad nabízí cenově výhodnou alternativu k AirPower, ale budete muset obětovat některé funkce. Anker PowerWawe + Pad je dnes k dispozici za 55,99 dolarů na Amazonu.

Zdroj: 9to5toys.com