Tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou je velmi oblíbeným ochranným sklem mezi uživateli, kteří svůj iPhone příliš nešetří a nechtějí zbytečně často investovat vysoké částky do nového skla. Jeho velkou výhodou je kompatibilita se všemi ochrannými kryty. Nemusíte se tak obávat, že by Váš obal Tvrzené sklo s doživotní zárukou nadzvedával.



Jak funguje princip doživotní záruky?

Ne každému může být ihned jasné, jak vlastně taková doživotní záruka u Tvrzeného skla funguje. Jedná se o velmi jednoduchý princip výměny poškozeného skla za nové Tvrzené sklo s minimálním poplatkem za výměnu. Po zakoupení Tvrzeného skla na iPhone s doživotní zárukou získáte Tvrzené sklo, které při jakémkoliv poškození můžete vyměnit za nové. Poplatek za provedenou výměnu je pouhých 59 korun. Pokud například navštívíte kamennou prodejnu v Praze, v rámci 59 korun Vám bude nové Tvrzené sklo na iPhone i aplikováno.

Pro uživatele kteří se nedostanou do Prahy je zde velice elegantní řešení. Při rozbití stačí Tvrzené sklo na iPhonu vyfotit, nemusíte jej posílat zpět a čekat na vyjádření. Po přijetí emailu Vám budou zaslány informace, kam uhradit poplatek + poštovné na nové Tvrzené sklo. Ihned po připsání částky na účet Vám bude nové Tvrzené sklo zasláno. Takto výhodně si můžete nechat Tvrzené sklo vyměnit za nové klidně stokrát.

Zvládnu Tvrzené sklo s doživotní zárukou nalepit doma?

Ano! Aplikace Tvrzeného skla je velice snadná. Zvládne ji opravdu každý z pohodlí domova, či kanceláře. Stačí si udělat chvilku klidu, uklidit si na stole nepořádek a postupovat podle českého manuálu, který je součástí každé krabičky s ochranným sklem. Pro ty, kteří si na aplikaci stále nevěří je pod tímto odstavcem přiloženo video. Ve videu je popsán princip Tvrzeného skla s doživotní zárukou i samotná instalace.

Video

Sleva na Tvrzené sklo s doživotní zárukou!

Pro čtenáře magazínu AppleNovinky.cz je připravený speciální slevový kód, díky kterému je možné zakoupit Tvrzené sklo s doživotní zárukou na iPhone za pouhých 399 korun! Stačí při dokončení objednávky zadat slevový kód: AN20 v prvním kroku nákupního košíku.