Apple Music je služba pro streamování hudby společnosti Apple, která je srovnatelná s jinými podobnými streamingovými službami, jako je Spotify, Amazon Music Unlimited, Music Google Play, Tidal a další.



Apple Music se může pochlubit celkem 50 miliony písní. Obsah může být streamován nebo stažen pro offline přehrávání. K dispozici jsou také rozhlasové stanice založené na skladbách a žánrech.

Apple Music se integruje s vaší stávající knihovnou iCloud Music Library, takže můžete skladby Apple Music kombinovat s písněmi, které jste dříve zakoupili na serveru iTunes, a to na jednom sjednoceném místě.

Apple nabízí pravidelně aktualizované seznamy skladeb v záložce „For You“, včetně oblíbených mixů, chill mixu, mixu přátel a nového hudebního mixu, spolu s dalšími možnostmi playlistu, které jsou denně aktualizovány.

Apple Music také často obsahuje exkluzivní alba, dokumentární filmy a hudební videa, která nejsou dostupná na jiných platformách jako způsob, jak přilákat uživatele.

Beats 1, živá rozhlasová stanice Apple Music, je také jednou z nejunikátnějších funkcí služby. To představuje písně DJ spolu s množstvím zvláštních přehlídek, někdy vytvořených umělci.

Apple Music je k dispozici ve více než 100 zemích a regionech a na webových stránkách společnosti Apple je k dispozici úplný seznam zemí.

Apple Music funguje na všech zařízeních Apple, iPhonu (včetně CarPlay ), iPadu ,Apple Watch (bez iPhone na modelech LTE), Apple TV , Mac (v iTunes) a HomePod.