Česká republika je známá ve světě i díky sportu, který v našim dějinách hraje důležitou roli. Ať je to fotbal, hokej nebo tenis, všechny tyhle sporty spojuje český úspěch. V dnešní moderní době, kdy většina z nás má chytrý telefon je možné sledovat sport v podstatě odkudkoliv, a proto jsem vybrali pro vás nejlepší sportovní aplikace pro iPhone.



ESPN

Aplikace ESPN je jedna z nejoblíbenějších sportovních aplikací na světě, které App Store nabízí. Každý sportovní fanoušek ví, že ESPN je synonymem pro sport. Při prvním spuštění budete mít na výběr vaše nejoblíbenější sporty, to pomáhá přizpůsobit aplikaci přímo pro vás. Poté si vyberete týmy, kterým nejvíce fandíte. Na domovské stránce naleznete novinky, výsledky zápasů a videa vašich oblíbených týmů. ESPN+ je služba, která umožňuje přístup k exkluzivnímu obsahu jako je například UFC, a je zpoplatněna za cenu 4,99 dolarů (110 Kč).

Aplikace ESPN je dostupná zdarma ke stažení z App Store.

theScore

Další velmi populární aplikace je theScore. Domovská stránka opět přináší to nejnovější, co ve sportu událo. Celkový design aplikace je tmavý a možnost pro režim světla neexistuje. Karta „Score“ vám nabízí jak průběžné, tak i konečné výsledky zápasů vašich tymů, které jste si zvolili jako oblíbené.

Aplikace je také dostupná zdarma ke stažení z App Store.

Yahoo Sports

Aplikace Yahoo Sports má čisté rozhraní, poskytuje nepřeberné množství detailů, a prostě vás dostane k informacím, které si přejete vědět. Ve spodní části obrazovky naleznete podobné karty jako u ESPN. Na domovské stránce najdete informace o vašich oblíbených týmech, ať už to jsou články ze zápasů, chystané zápasy nebo už odehrané zápasy. Karta „The Score“ je místo kde naleznete podrobnější výsledky lig, o které máte zájem. Klepnutím na konkrétní zápas se dozvíte hlubší statistiky, tweety a další. Můžete si nastavit individuální push notifikace pro jednotlivý zápas.

I Yahoo Sports je zdarma ke stažení z App Store.

The Athletic

Aplikace The Athletic je dostupná pouze za předplatné 60 dolarů za rok (1 320 Kč). Jste-li členem, je to skvělá aplikace, pokud vám jde jen o sledování výsledků dáte určitě přednost výše zmíněným aplikacím, které jsou zdarma. The Athletic i tak přinášejí široké spektrum novinek a sportovních příběhů.

Doufáme, že i vy si oblíbíte jednu výše uvedených aplikací pro sledování sportu.