Školní rok se nezadržitelně blíží a studenty od školních lavic dělí několik málo dní. Pokud patříte mezi tu skupinu, která ke studiu využívá MacBook, zbystřete. Máme pro vás totiž pět skvělých doplňků, které určitě využijete. Dobrou zprávou je i fakt, že veškeré z těchto doplňků koupíte přímo na stránkách Applu.



Pouzdro Native Union Stow Sleeve na MacBook, MacBook Air a MacBook Pro

„Native Union Stow Sleeve je prémiové a stylové řešení uložení a ochrany MacBooku. Má polstrovaný interiér a na vnější straně pohotově přístupnou kapsu na příslušenství. Díky tenkému a lehkému provedení se výborně hodí na každodenní nošení.“ popisuje produkt Apple. Dostupné je rovněž pro všechny stávající velikosti MacBooků a ve dvou barvách.

Magnetická fólie na ochranu soukromí Kensington MP13

„Magnetická fólie Kensington na ochranu soukromí ochrání citlivé informace na obrazovce tvého MacBooku Pro před zvědavými očima. Fólie omezuje zorné pole na 30 stupňů v obou směrech. Kdokoli, kdo se na displej MacBooku podívá ze strany, uvidí jen černou, nečitelnou obrazovku. Nainstalovat fólii je hračka a díky nízkoreflexní povrchové vrstvě omezuje i odlesky na obrazovce.“ říká Apple o produktu na svých stránkách. Výhodou je rovněž fakt, že fólii uvítají majitelé MacBooku, MacBooku Air, ale i MacBooku Pro.

USB-C / USB-C kabel Belkin BOOST↑CHARGE s poutkem

„USB-C / USB-C kabel Belkin BOOST↑CHARGE spojuje prémiový design a vysokou odolnost s poutkem na úhledné uložení. Je kompatibilní se specifikací USB-PD pro rychlé nabíjení Maců a dalších zařízení s USB-C.“ popisuje produkt Apple. Výhodou je i univerzální délka kabelu dosahující 1,2m a možnost vybrat si ze tří barev.

Magic Mouse 2

„Magic Mouse 2 je dobíjecí, takže se obejdeš bez tradičních baterií. Je lehčí, díky vestavěné baterii a souvislému dnu má méně pohyblivých součástek, navíc má optimalizovaný design ližin. Magic Mouse 2 tak přesněji vnímá pohyb a klouže po stole s menším odporem. A na Multi‑Touch povrchu můžeš provádět jednoduchá gesta jako přejíždění mezi webovými stránkami nebo posouvání dokumentů. Magic Mouse 2 je připravená k použití hned po vybalení a s Macem se spáruje automaticky.“ popisuje Apple.

Sluchátka Bose Noise Cancelling 700

„Sluchátka Bose Noise Cancelling 700 mají všechno, co od nich čekáš, a pak ještě něco, co tě ohromí. Můžeš přes ně posílat zprávy, hledat informace a dělat další věci – stačí stisknutím tlačítka aktivovat Siri. Bezkonkurenční čtyřmikrofonový systém přenáší nebývale zřetelně každý tvůj pokyn, a když vyřizuješ hovor, tvůj hlas je průzračně čistý i v hlučném prostředí.“ říká o sluchátkách Apple.