Při koupi nového iPhonu většina uživatelů řeší otázku ochrany. Jak nejlépe ochránit displej, ale i zadní část? Oprava displeje u nového iPhonu se pohybuje lehce přes částku 10 tisíc korun. Je tedy lepší zainvestovat pár stovek a několikanásobně snížit riziko poškození.



Jak nejlépe ochránit displej nového, ale i staršího iPhonu?

Nemusíte být ani vášnivý cestoval, stačí iPhone používat na denní bázi a stejně dostane slušně zabrat. Stačí jeden špatný pohyb a neštěstí je na světě, iPhone letí ze stolu a jako naschvál, přímo displejem na podlahu. Do podobných situací se může dostat opravdu každý a proto doporučuji nalepit na displej Tvrzené sklo, které jednoznačně sníží riziko poškození. Proč právě sklo a ne třeba ochrannou fólii?

Tvrzené sklo dosahuje až sedmkrát vyšší odolnosti, než ochranné fólie. Fólie dokáže ochránit proti poškrábání, ale proti pádu Vám pomůže jedině Tvrzené sklo. Pro některé uživatele může být Tvrzené sklo nevkusnou, designovou překážkou, kvůli které raději riskují poškození displeje. Jenže i pro takto náročné uživatele je tu perfektní Tvrzené sklo. Po nalepení skoro nepoznáte, že na displeji nějaké ochranné sklo nalepené je.

Prémiové 3D Tvrzené sklo na iPhone

Pod označením 3D se skrývá zaoblení, kterým Tvrzené sklo disponuje. Pokrývá kompletně celý displej, nejsou v něm žádné otravné výřezy na proximity senzor, nebo Face ID. Vše je schováno pod průhlednou částí skla. Žádným způsobem tak není ovlivněna funkčnost. Není snížena ani citlivost doteku, po nalepení displej reaguje na vlas stejně, jako kdyby na něm žádné ochranné sklo nebylo.

Díky jedinečné tloušťce 0,3 milimetru není ani navýšena hmotnost či rozměry. iPhone se i nadále drží velice dobře v ruce. Nemusíte se ani obávat aplikace. Nalepení je velice snadné, měl by si s ní poradit opravdu každý. Pro lepší představu o jednoduchosti nalepení, nebo následném vzhledu si můžete pustit následující video:

Za jednu z největších výhod rozhodně můžeme považovat kompatibilitu s téměr všemi ochrannými obaly a kryty. Dokonale pasuje k originálním silikonovým i koženým krytům od společnosti Apple.

Sleva pro čtenáře AppleNovinky.cz!

Na závěr je připraven slevový kód: AN20, po jehož zadání v prvním kroku nákupního košíku získáte 20% slevu na celý nákup. Prémiové 3D Tvrzené sklo vás tak vyjde na pouhých 479 korun. Pokud si nebudete věřit na aplikaci, můžete se stavit na kamenné prodejně a nechat si sklo zdarma na iPhone nalepit.