Máte rádi Apple produkty a chtěli byste se stát Apple PROfesionálem? Zapojte se do náší nové soutěže a my vám tento sen splníme! Vítěze vyškolíme na Apple Profesionála, získá certifikát o své kvalifikaci a vybavíme ho Apple profesionální technikou. Jakou Apple specializaci si zvolíte, záleží jen na vás. Jakou techniku vám dáme, záleží pouze na tom, kolik bude účastníků a jaké si u nás vyberete předplatné.



Jak soutěž Apple PRO funguje?

Je to velice jednoduché. Stačí si do 28. listopadu 2019 včetně předplatit nebo prodloužit předplatné našeho prémiového Apple magazínu iPure, sdílet informace o soutěži a mít trochu toho štěstí. Čím lepší předplatné zvolíte, tím lepší Apple produkt můžete vyhrát. A co je nejdůležitější, čím více lidí se do soutěže zapojí, tím hodnotnější cenu můžete vyhrát. Takže čím více potenciálních účastníků se o soutěži dozví, tím lepší cena bude čekat na vítěze. Pomozte nám sdílením informací o Apple výzvě a my se vám odvděčíme lepšími cenami.

Co přesně můžete vyhrát?

Bez ohledu na počet účastníků soutěže získá vítěz individuální školící Apple plán ušitý přesně podle jeho potřeb. V jeho rámci získá možnost absolvovat celkem 20 hodin individuálního Apple školení se zkušenými lektory a na závěr získá certifikát potvrzující absolvování školícího programu. Dále vítězi upgradujeme jeho předplatné iPure na nejvyšší verzi FULL a prodloužíme o celý jeden rok.

A v neposlední řadě vítěz získá jeden z následujících Apple PRO produktů, podle počtu soutěžících a typu svého předplatného. Při daném počtu soutěžících první z uvedených cen získá vítěz v případě měsíčního předplatného. Druhou uvedenou v případě ročního předplatného.

0 až 100 soutěžících      Powerbeats PRO nebo AirPods PRO    (ODEMKNUTO)
101 až 200 soutěžících  iPhone 11 PRO nebo iPhone 11 PRO Max
201 až 300 soutěžících  iPad PRO 11” nebo iPad PRO 12,9”
301 až 400 soutěžících  MacBook PRO 13” 256GB nebo MacBook PRO 13” 512GB
401 až 500 soutěžících  MacBook PRO 15” 512GB nebo MacBook PRO 15” 1TB
501 až 999 soutěžících  MacBook PRO 15” 1TB nebo MacBook PRO 15” 2TB
1 001 soutěžících a více  iMAC PRO 1TB nebo iMac PRO 2TB

Jak soutěžit?

Je to jednoduché. Stačí si na webu iPure objednat a zaplatit předplatné iPure mezi 1. listopadem a 28. listopadem 2019. Do slosování budete zařazeni automaticky. Slosování proběhne 1. 12. 2019, bude vysíláno živě on-line a vylosován bude jeden výherce.

Pokud vyhrajete, budeme vás kontaktovat na e-mailu uvedeném při registraci nejpozději 3.12. 2019. Cenu je nutné si osobně převzít nejpozději do 30.1.2020 a není možné ji vyměnit za peněžní plnění. Ze soutěže jsou vyloučeni členové redakce iPure a jejich rodinní příslušníci.

Pokud nám pomůžete sdílením informace o soutěži ve svém okolí či na sociálních sítích, zvýšíte šanci, že se odemkne hodnotnější cena! Takže pojďte do toho s námi a pomozte nám z Apple PRO udělat soutěž roku. Na sociálních sítích použijte hashtag #SoutezApplePRO, abychom mohli vaše příspěvky dál sdílet.  Pořadatelem soutěže je iPurecz s.r.o. Bližší informace o soutěži můžete získat na e-mailu [email protected].

Jak funguje individuální vzdělávání?

V první kroku si vyberete jedno ze zaměření. Na výběr jsou:

  • Apple v kanceláři
  • iPhone / iPad
  • Mac OS
  • Apple a fotografie
  • Apple a video

Následně se s vámi sejdeme, probereme kolik toho již víte, kam se chcete dostat a na základě těchto informací sestavíme individuální školící plán. Je jedno jestli jste začátečníci či zkušení uživatelé. Školící program vám ušijeme na míru. V rámci tohoto plánu následně v průběhu 6 měsíců absolvujete celkem 20 hodin výuky, která je vždy ve formátu jeden-na-jednoho a to buď osobně nebo on-line dle dohody.

Na konci vás čeká test a při jeho úspěšném splnění získáte certifikát o úspěšném absolvování celého programu.