Společnost Apple dnes oznámila třetí podzimní keynote, která se má konat v úterý 10. listopadu v 10:00 PST (19:00 u nás). Stejně jako v případě zářijových a říjnových keynote, bude událost pouze digitální.



My se v dnešním článku podíváme na to, co by Apple mohl na této keynote představit.

Mac s procesorem Apple Silicon

Apple slíbil, že první Mac s procesorem Apple Silicon bude vydán do konce letošního roku a vypadá to, že svůj slib také splní. Společnost Apple poprvé oznámila svou práci na procesorech Apple Silicon v červnu a od té doby jsme toho slyšeli málo. ‌Procesory Apple Silicon‌ jsou podobné procesorům řady A používaným v iPhonech a iPadech, přičemž jsou navrženy společností Apple a vyráběny společností TSMC. Procesory Apple Silicon‌ přinesou vylepšený výkon a efektivnější zařízení, které budou mít hlubší integraci mezi hardwarem a softwarem a budou umožňovat například univerzální aplikace, které běží na všech zařízeních Apple. Který Mac to bude není jasné, ale několik zpráv naznačovalo, že Apple pracuje na novém MacBooku Air nebo 12palcovém MacBooku.

AirPods Studio

Apple také pracuje na nových sluchátkách AirPods Studio, které by zde také mohly být představeny. Zprávy naznačují, že AirPods Studio budou stát 349 dolarů a nabídnou aktivní potlačení šumu a design v retro stylu.

AirTags

AirTags jsou dlouho očekávané Bluetooth sledovače, které lze připojit k položkám, jako jsou peněženky a klíče, a poté je můžete snadno vyhledat. Nyní bychom se jich mohli konečně dočkat.