CardioBot je populární aplikace pro iPhone a Apple Watch, která využívá zdravotní údaje shromážděné ze zařízení uživatelů, aby jim ukázala, jak mohou žít zdravěji, tím, že zdůrazní, co je dobré a co by se dalo zlepšit.



Tento týden aplikace obdržela velkou aktualizaci, která přináší několik nových widgetů pro iPhone a také nové komplikace pro Apple Watch. Verze 5.10 aplikace zavádí mnoho nových widgetů pro zamykací obrazovku a domovskou obrazovku iPhonu a také komplikace pro watchOS. Podle vývojáře je nyní k dispozici více než 100 variant widgetů. Pomocí těchto widgetů mohou uživatelé na první pohled zkontrolovat užitečné údaje o svém zdraví. K dispozici jsou widgety pro kontrolu srdeční frekvence, dechové frekvence, hladiny kyslíku v krvi a dalších.

Vaše Apple Watch měří vaši srdeční frekvenci každé 4 minuty během dne. S CardioBot můžete snadno porozumět datům zachyceným pomocí Apple Watch, takže můžete zlepšit svůj životní styl. CardioBot využívá studie poskytnuté American Heart Association k vytvoření chytrých doporučení, která vám pomohou zlepšit váš kardiovaskulární systém a udržet si dobré zdraví. CardioBot si nyní můžete stáhnout z App Store. Aplikace je zdarma ke stažení s měsíčním předplatným. Stojí za zmínku, že vyžaduje iPhone se systémem iOS 16 nebo novějším a Apple Watch se systémem watchOS 9 nebo novějším.