Nový 16palcový MacBook Pro společnosti Apple se snadno doporučuje pro výměnu MacBook Pro od roku 2015 nebo dříve. Má spolehlivou klávesnici (na rozdíl od modelů 2016 až 2019 15,4 palce), výrazně lepší mikrofony a reproduktory a skvělý displej.



Ale na rozdíl od MacBook Pro před několika lety má nový 16palcový MacBook Pro stejné (chybějící) porty jako nedávné MacBook Pro. Dobrou zprávou je, že se trh adaptérů a kabelů v posledních čtyřech letech rozrostl a existuje spousta nezbytných doplňků pro profesionály.

Zcela nový MacBook Pro s 8jádrovými čipy i7 a i9 je výkonný, ale veškerý tento výpočetní výkon je zbytečný, pokud vás zastihne vybitá baterie, Apple slibuje až 11 hodin výdrže baterie na jedno nabití, ale všichni víme, že intenzivnější práce bude ždímat životnost baterie mnohem rychleji.

Nabíječku MacBook Pro můžete nabít všude, kamkoli jdete, nebo si vyzvednout další nabíječku, abyste si jednu nechali doma a jednu ve své cestovní tašce.

Zvažte toto startovací balíček příslušenství MacBook Pro pro profesionály:

  • Apple USB-C na SD Card Reader pro rychlý a pohodlný import fotografií a videa
  • Adaptér Apple USB-C Digital AV Multiport pro připojení kabelu HDMI k televizoru nebo projektoru bez ztráty portu USB-C – součástí je také port USB-A
  • Adaptér Apple Thunderbolt 3 (USB-C) na Thunderbolt 2 pro použití příslušenství Thunderbolt 1 a 2 včetně Apple Gigabit Ethernet Adapter s porty Thunderbolt 3