__thumb_-2-Angry Birds 2 logoNení dlouho, co pokračování hry Angry Birds spatřilo světlo světa a hned se mohlo pyšnit miliony stáhnutím. V dnešním článku pro vás mámě několik tipů, jak si ušetřit zbytečné trápení s hrou a projít ji mnohem rychleji, avšak poctivě – až na poslední bod.



Denní questy

Drahokamů, které vás provází celou hru není nikdy dost a jediný způsob, jak je rychle získat, je provést transakci a odeslat několik dolarů na účet vývojářů. Ve hře je ale i jiná možnost, jak drahokamy získat a to pomocí denních questů.

angrybirds2-quests

Máte hodně přátel?

Ve hře můžete narazit na speciální dárky, která můžete pomocí Facebooku věnovat svým přátelům hrající Angry Birds. Potom jenom stačí doufat, že váš „BFF“ váš nezradí a vaši laskavost vám oplatí jiným dárkem.

angrybirds2-friends

Využití speciálních kouzel

Kouzla v podobě chilli papričky nebo vločky jsou ve hře opravdu vzácná a proto se nevyplací je použít hned jednu hru. Každý spele je dobbrý na něco jiného, například zlaté kachničky se hodí na vyčištění všeho zbylého, když už jste zničili střechy. Zatímco chilli papričky se vyplatí využít, pokud jsou prasátka vedle výbušnin.

angrybirds2-spells

Znáte své opeřenstvo?

Každý ptáček ve hře se hodí na něco jiného a pokud chcete doháshnout dobrého výsledku, vyplací se je znát. Zatímco pomocí červeného můžete prorážet silné konstrukce, modrý ptáček se hodí spíše na led, žlutý zase na dřevo. Bílý se zase hodí na zneškodňování výbušnin.

https://https://www.youtube.com/watch?v=uM3gCpCW8Io

Sledujte videa

Pokud nemáte dostatek drahokamů a potřebujete úroveň dokončit, sledujte reklamní videa – dostanete ptáčka navíc.

angrybirds2-ads

Získejte srdíčka během minuty

Pokud už nechcete čekat a nutně potřebujete další životy pro hru, menší návod vám určitě pomůže. Jdetě do Nastavení – Obecné – Datum a čas a vypněte Nastavit automaticky. Potom jenom posuňte čas o jednu nebo dvě hodiny.

angrybirds2-timeset

Zdroj: imore.com