Samsung-out-TSMC-to-be-the-sole-manufacturer-of-iPhone-7-processorsTohle není poprvé, kdy je Samsung vyřazen z výroby procesorů pro iPhone. Společnost očividně nedokáže udržet krok s výrobcem procesorů TSMC, tudíž je korejská společnost vyřazena mimo projekt iPhonu 7. Procesory od TSCM pro iPhone další generace by měli nést název A10.



Podle známých informací vyřadil TSCM Samsung díky výrobní technologii 10-ti nanometrů, takže je možné, že bude hrát další roli ve výrobě iPhone SoC (systém na chipu). Chip o velikost 10nm by byl menší a energeticky úspornější, to znamená, že by Apple mohl dělat iPhone ještě tenčí, aniž by to ovlivnilo životnost baterie.

Většina uživatelů by samozřejmě dala přednost tomu, aby iPhone zůstal při současné šířce, nebo byl ještě silnější. Apple v tomto je ovšem velice nekompromisní, takže je dost možné, že další verze nového iPhonu bude ještě tenčí.

Žádné jiné nové zprávy o novém iPhonu 7, nebo chipu A10 nejsou. Nová generace telefonu by měla být představena tradičně v září, do té doby budeme muset žít jenom z neověřených informací.

china-manufacturing

Zdroj: phonearena.com