Garmin dnes oznámila novou 360 stupňovou kameru s názvem „ VIRB 360 “, která je kompatibilní s připojením iOS, umožňuje uživatelům upravovat, stabilizovat, přímý přenos, a přidat datové překrývání videa.



Kompaktní fotoaparát sám snímá video až 5.7K na 30 snímků za sekundu, a má quad mikrofon. Zvuk je zachycován ze všech stran, když uživatelé nahrávají obsah. VIRB 360 je vodotěsný až do hloubky 30 stop, a pracuje s držáky Garmin, stejně jako jiné standardní držáky kamer a příloh, a společnost uvedla, že umí nahrávat více než jednu hodinu na jedno nabití. Obrazovka byla speciálně navržena tak, aby bylo možné i čtení na slunci, takže uživatelé mohou snadno najít ukazatele baterie, režim a připojení k fotoaparátu kdekoliv venku.

Kromě videa, fotoaparát může mít 360°, 15 megapixelovo sférické fotky s režimy. Veškerý obsah, který VIRB 360 tvoří je kompatibilní většinou se všemi virtual reality headsety, takže uživatelé mohou prožít své vlastní záběry ve VR. K dispozici je také rozšířená funkce, realita, která zahrnuje různé datové překrytí – barometr, elevace, GPS, atd.

https://https://www.youtube.com/watch?v=7FrsPFS_Oyc

Zdroj: macrumors.com