WWDC 2013 - iconLístky na WWDC 2013 byly vyprodány do dvou minut od zahájení prodejů a spoustě vývojářů vyskočila chybová zpráva o tom, že jejich nákup nemohl být dokončen.



Podle některých však Apple kontaktoval vybrané členy vývojářských programů, aby jim nabídl druhou šanci zakoupit si lístky na WWDC. Vývojář Eric Doleki popsal telefonát Applu na svém blogu:

„Zvedl jsem telefon a příjemný chlápek mi oznámil, že je z podpory pro vývojáře, a že si všimli mého pokusu o nákup vstupenky, který se nezdařil. Potvrdil jsem mu mou snahu a očekával jsem nějakou omluvu nebo něco podobného.

On však pokračoval a řekl mi, že má pro mě dobrou zprávu, lístek byl zarezervován na mé jméno a později během 12 hodin obdržím email z podpory pro vývojáře s návodem, jak nákup dokončit. Poděkoval mi za podporu platformy atd.“

Tuto historku potvrdilo i několik dalších vývojářů na Twitteru. Společnost tak nabízí vstupenky těm vývojářům, kteří neuspěli při jejich veřejném nákupu.

Apple Developer Program

 

Šance pro studenty

Kromě toho dal Apple stranou 150 vstupenek pro studenty, kteří mají alespoň 13 let. Studenti musí být členem některého z programů jako je iOS Developer Program, iOS Developer University Program, iOS Developer Enterprise Program nebo Mac Developer Program. Aby mohli studenti vstupenku získat, musí předložit a vytvořit takovou aplikaci, jež demonstruje jejich kreativitu a programovací schopnosti. Uzávěrku Apple stanovil 2. května.

wwdc 2013 students

 

 

 

Zdroj: AppleInsider | MacRumors | Appliště | MacRumors,