iOS 7 - iconServer Logicblog dnes zveřejnil návod, jak si zdarma stáhnout a nainstalovat iOS 7 už dnes.



IMG_0013_zverejneni IMG_0021_zverejneni

 

Zveřejněno serverem Logicblog:

Připravili jsme pro Vás exkluzivní návod jak si zdarma již dnes stáhnout a nainstalovat nejnovější iOS 7. Podporovaná zařízení jsou iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 a iPod touch 5. generace. Momentálně je ke stažení iOS 7 pouze pro iPhony. Celá instalace je pochopitelně na vlastní nebezpečí a je pravděpodobné, že bude obsahovat nějaké chyby. Jedná se o Demo verzi. Plná verze by měla vyjít na podzim tohoto roku. Downgrade zpět k iOS 6 by měl být možný.

 

Návod

  1. Na těchto webových stránkách si stáhněte verzi iOS 7 která odpovídá vašemu modelu iPhone. Pokud máte iPhone 5 zvolte verzi s označením A1429. Pro stahování pres mega.co.nz je nutné použít aktuální verzi Google Chrome.
  2. Nyní spusťte iTunes. Je nutné mít aktuální verzi tohoto programu.
  3. Připojte Váš iPhone a zazálohujte ho (Soubor > Zařízení > Zálohovat).
  4. Podržte klávesu Alt (na Macu) nebo Shift (na PC) a zvolte možnost Ověřit aktualizace… Následně vyberte .ipsw soubor, který jste stáhli a klikněte na Aktualizovat, čímž nainstalujte iOS 7 do svého zařízení.
  5. Pár minut uvidíte pouze jablko a progress bar. A už v tuto chvíli můžete vidět změnu designu nového operačního systému. Pak už si jen užijte všechny nové funkce a zvykejte si na úplně nový design. Nezbývá Vám nic jiného, než si ho zamilovat.

 

Celý článek a návod pochází ze serveru Logicblog, web AppleNovinky.cz na něj pouze poukázal a nepodporuje toto neoficiální jednání.