name your color iconV redakci jsme testovali novou aplikaci Name your color a je opravdu dobře propracovaná, jednoduchá k ovládání a hlavně velmi užitečná. Stává se Vám občas, že vidíte neskutečně příjemnou barvu pro Vaše oči a pak přemýšlíte, jaký přesný odstín to mohl být a snažíte se jí napodobit? Nebo byste Vaši barvu rádi použili pro práci s grafikou, fotografií či jiným účelům?



Právě pro Vás je tu aplikace Name your color, která rozezná přesný RGB kód barvy a to ať už je Vaše barva obsažena na obrázku, nebo na ní náhodně narazíte na ulici a následně vyfotíte. Aplikace má přes 1000 jedinečných názvů barvy, takže si můžete Vaší barvu jednoduše zapamatovat.

Aplikaci nově přidal do iTunes App Store velmi nadějný, český vývojář Martin Novák. Kromě toho aplikace je plně v českém a anglickém jazyce.

Aplikaci si můžete stáhnout za 0,99$ v App Store obchodě.

Navíc 3 nejrychlejší čtenáři získají promo kódy přímo od vývojáře této aplikace:

RKAA9YFE9RXF
3KP3AMWNR37R
MMAWY3PXAXT7

Promo kód můžete uplatnit otevřením aplikace iTunes, následně kliknutím na iTunes Store a v dolní iTunes App Store naleznete položku Redeem, tam zkopírujete promo kód a aplikace se Vám automaticky zdarma stáhne.