Tim Cook - iconKoncem roku rozeslal Tim Cook zaměstnancům e-mail a v něm říká: „Apple má velké plány pro rok 2014, zákazníci je budou milovat”! Přečtěte si celý dopis, který Tim Cook CEO společnosti Apple poslal zaměstnancům.



Týme,

v této sezoně, desítky milionů lidí po celém světě, ze všech oblastí světa, se setkali s produkty Apple poprvé. Tyto momenty překvapení a radosti jsou magické a vše je možné díky vaší tvrdé práci. Jak se mnozí z nás připravují na dovolenou s našimi blízkými, rád bych se na chvíli přemýšlel o tom, co jsme společně dosáhli v uplynulém roce.

Za prvé a především, jsme představili špičkové výrobky v každé z našich hlavních kategorií v roce 2013, ukazuje na šíře a hloubku inovací od Applu. Rozšířili jsme naše vedení na trhu se smartphony s telefonem iPhone 5s, byl zveřejněn iOS 7, mimořádně ambiciózní projekt, uvolní OS X Mavericks zdarma pro naše zákazníky, představili jsme iPad Air a iPad mini s Retina displejem, a tento týden začal dodávat Mac Pro z výrobního závodu v Austinu v Texasu. Zaznamenanli jsme také 50.000.000.000 stažení na App Store – tento milník nemohl nikdo předvídat, abychom jsme ho dosáhli tak rychle.

Společně jsme ukázali světu, že inovace v Apple jde nad rámec způsobu našich výrobků, způsob jakým pracujeme nás vrácí do naší komunity. V letošním roce, Apple zvýšil a věnovala desítky milionů dolarů za důležité charity a humanitární úsilí, jako je Červený kříž pomoci obětem tajfunu na Filipínách, a budeme i nadále největším přispěvatelem (PRODUKTU) RED, podporovat Globální fond ve svém boji proti šíření AIDS v Africe. Jen před pár týdny, Jony Ive vedl bezprecedentní úsilí, které přinesl peníze, a povědomí o eliminaci přenosu AIDS z matky na dítě.

A konečně, Apple stojí za tím, čemu věříme, že je v pořádku. Chceme rovnost a rozmanitost, aby naše společnost byla silnější, takže jsme vyzval americký Kongres, aby podporavala na pracovišti ochranu proti diskriminaci na základě sexuální orientace a genderové identity. Jsme také přesně vryti naší zásluhou do několika iniciativ v oblasti životního prostředí a v této oblasti zvýšíme naše úsilí ještě více budoucna.

Máme toho hodně, na co se můžeme těšit v roce 2014, včetně některých velkých plánů, které si myslíme, že zákazníci budou milovat. Jsem velmi hrdý na to stát po vašem boku, když můžeme dát inovaci do práce sloužící nejhlubší hodnoty lidstva a nejvyšší ambice. Považuji se za toho nejšťastnější člověka na světě, že mám možnost pracovat v této úžasné společnosti, s vámi se všemi.

Štastné svátky,

Tim

tim cook icon

Zdroj: 9to5mac